Een oase van rust en ruimte

’t Vinkennest is een kleinschalige nieuwbouwlocatie in de wijk Hogewey. De woningen verrijzen op een vrijkomende locatie in een bestaande woonwijk. De omliggende bebouwing bestaat voor het grootste deel uit vriendelijke hofjes van woningen met twee woonlagen (begane grond plus eerste verdieping) met een plat dak. De nieuwe woningen sluiten in architectuur en ligging naadloos aan bij de bestaande bouw. Tegelijk ademen ze comfort en hebben ze een eigentijdse allure. Zo vormen zij een moderne aanvulling op de buurt: een sympathieke uitstraling, passend in de ruime opzet van de wijk met brede straten en veel groen. Met sportvelden, scholen en een klein winkelcentrum nét buiten de buurt, blijft ’t Vinkennest zelf een oase van rust en ruimte.

interieur2

interieur1

Hoogwaardige materialen geven de woningen karakter en allure. Zowel aan de buitenkant als de binnenkant van de woning. Zo kunt u voor de tegels terecht bij KOL tegels in Haarlem. Maak gerust een afspraak in onze ruime showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie