STICHTING

ZORG ZONDER ZORGEN
Naast directeur van KOL tegels ben ik tevens voorzitter van de Stichting Zorg Zonder Zorgen.

Stichting Zorg Zonder Zorgen stelt zich ten doel ouders van ernstig zieke en/of terminale gehospitaliseerde kinderen structureel bij te staan, om er zo voor te zorgen dat zij letterlijk zonder zorgen bij hun kind kunnen zijn.

Het ontbreekt vaak aan begrip en medeleven bij buitenstaanders voor de situatie waarin een familie verkeert. Bemiddeling en uitleg kan dan vaak al helpen.

Wilt u helpen? Graag. Bezoek de website en kijk op welke manier u de Stichting van dienst kunt zijn.

Met vriendelijke groet en alvast dank voor uw bijdrage.

Dick Kol

PERU

PROJECT 2016
Via deze weg wil ik uw aandacht vragen voor het volgende: onlangs heeft de Familie Mollen Ochoa een nieuw project opgezet voor Peru, waar de troosteloosheid en de uitzichtloosheid momenteel voor veel Peruanen de dagelijkse realiteit is.

De familie Mollen Ochoa wil in al deze troosteloosheid een klein lichtpuntje brengen voor de kinderen aldaar en KOL tegels steunt dit project.

Kleine dingen maken een groot verschil...


... met eigen gespaard geld èn uw bijdrage koopt de familie Mollen Ochoa lokaal schoolmaterialen, als schriften, pennen, gummen, potloden en puntenslijpers in en overhandigt deze persoonlijk aan de kinderen. Al het geld wordt volledig aan de kinderen in Peru besteed.

De familie Mollen Ochoa streeft ernaar om elke keer een nog groter gebied en nog meer kinderen blij te maken, want geloof mij, dat doen ze. De gezichten, de uitdrukkingen zijn onbeschrijfelijk. Een ervaring die... niet uit te leggen is.

Met uw hulp willen zij zorgen dat ze dit keer NOG MEER kinderen blij kunnen maken. Kortom: ze zijn geld aan het inzamelen! Want hoe meer geld, hoe meer kinderen ze kunnen verrassen.

Als u dit project wilt steunen, neem dan contact op met de familie Mollen Ochoa en zij laten u weten wat er met uw geld gebeurd is.

Familie Mollen Ochoa
mollenochoa@inkanederland.eu of
info@inkanederland.eu